Vision

Genom personligt engagemang, ärlighet och lyhördhet vill vi ge våra kunder den bästa förutsättningen till en modemedveten, stilig samt användbar garderob. Vårat genuina intresse för mode och kundservice tror vi är ett perfekt recept för en långvarig relation med våra kunder.

Med en omsorgsfullt utvald kollektion av kvalitetsvarumärken kända för den modemedvetne vill vi kunna erbjuda något för alla.

Vår vision är att veta vad våra kunder söker och göra inköp därefter, därför är vi alltid på jakt efter nya varumärken för att inspirera, utveckla men också överraska.

Debut ”Affordable Luxery”

HISTORIA

Februari 1999 slog dom första dörrarna upp i Jakob Barsoms retail historia. Det skulle till att bli en lång (och ganska fantastisk) resa som är långt ifrån ett slut.

Från dag ett fanns det inget att förlora, men desto mer mode att vinna.
Placerad på en skymundansidogata var butiken Slipz den första och enda butiken i Örebro som sålde kända märken som Tiger of Sweden, Day, Nudie och Acne. Med detta sagt var Slipz med i startspurten för bl.a. Nudie och toppade bland dom 5 första återsäljana.

Efter att ha nästan ”kastat” ut logo jumprar med Tiger huvuden så var det 6 år senare dags för en mer mittcentrerad lokalplats. Slipz slog igen och Debut på Kungsgatan 14 slog upp dörrarna. Även här fortsatte företaget att växa, allt fler märken tog sin plats i butiken och med det fler kunder att ta hand om.

2010 tog Jakob en chansning och öppnade Awsome Rags några portar ner, Kungsgatan 10. Men valde att efter 1,5 år avslutade samarbetet. I följd av detta slog han igen Kungsgatan 14 och Debut (på riktigt) flyttade in på 10:an.

8 år senare med nominering i Modegalan som ”Sveriges bästa butik” vinster av ”Örebros bästa butik” 2 gånger och en nu nyrenoverad 400kvm butik står Debut stadigare än någonsin.

Vad passar inte bättre än att fira nästan 2 decennium med att öppna webbutik.
Välkommen till www.debut.se