Leveransvillkor

Debut skickar alla packet vars värde överskrider 2000kr fraktfritt med DHL inom Sverige. På beställningar under 2000kr tillkommer en fraktavgift på 99kr. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport.

Debut debiterar 300 kr för icke utlösta varor.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 2–5 arbetsdagar, vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Sedan en avisering från DHL.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår supportmail via eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du av-emballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

 

Hämta själv i butik

Om du önskar har du möjlighet att själv hämta dina produkter i vår butik på Kungsgatan 10 i Örebro. För denna tjänst väljer du Hämta själv som leveranssätt i kassan, du betalar fortfarande dina produkter med Klarna i webbshopens kassa. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Observera att ordern avbryts och återgår till försäljning 14 dagar efter du mottagit första avisering.

Vår butik har öppet vardagar mellan kl. 10.00 och 18.00, lördagar kl. 10.00 tom 16.00.